Golvläggare som kan sitt hantverk

Golvläggning i Stockholm med BYGGSERVICE3

Vår ambition är att göra allt för att kunden ska få den största möjliga valutan för pengarna. För att uppnå det, ser vi till att erbjuda kunden en god upplevelse genom hela processen, från allra första kontakten till det färdiga golvet. Med hjälp av högsta kvalitet på materialet vi använder och Sveriges bästa golvläggare, garanterar vi att du kommer att vara supernöjd med slutresultatet. 

Processen börjar alltid med ett möte när du har kontaktat oss. Därefter besöker vi dig, går igenom dina önskemål och dina eventuella frågor. 

Nytt golv?

Golvläggning-byggservice3

Ett golvbyte kan verkligen göra en oerhörd skillnad i ett rum. Genom att satsa på kvalitet och professionellt hantverk, kommer resultatet att framhäva det bästa med rummet.  

Det är viktigt att tänka på var i bostaden golvbytet ska utföras. Utseendet går sedan att variera i oändlighet med olika träslagsval, parkettmönster och så vidare.

GOLVLÄGGARE-INSTALLERAR LAMINATGOLV
RÖD-BILD-MED-STORT-FRÅGETECKEN

Frågor och svar på vanligt förekommande frågor

Beroende på hur stort rummet är varierar tiden på golvläggning. Det kan ta allt från 1,5 h – 2 h för att lägga 10 kvm golv.

Beroende på vilket material du väljer, justeras priset upp och ner. Hos oss finns det goda möjligheter att få hjälp med hela processen till rimliga priser. Du får även göra skatteavdrag med ROT-avdrag på 30 procent av arbetskostnaden. 

Det första och även det viktigaste steget vid golvläggning är att man gör ett ordentligt förarbete innan man påbörjar golvläggningen. Se till att städa och torka innergolvet innan golvläggningen ska påbörjas. När det är rent och torrt kan du börja förbereda undergolvet och sedan golvläggningen. Golvläggning är ett hantverk. Det är svårt att som lekman göra det själv.

En golvläggare brukar efter ROT-avdrag kosta från strax under 300 kronor i timmen till 450 kronor i timmen. Dock kan priset variera. Sedan tillkommer kostnad för material, vilket kan påverka priset åt båda håll.

Ja, det gör det. Du får göra avdrag på skatten för arbetskostnaden för en golvläggare som hjälper dig med golvläggning. Skatteavdraget får göras upp till 30 procent av arbetskostnaden för golvläggningen. Det gör att det inte blir någon avsevärd prisskillnad mot att lägga golv själv när man anlitar en golvläggare.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy