Vi är proffs inom slipning av golv & klinker

Golvslipning i Stockholm med Byggservice3

Dags att fräscha upp eller förädla det gamla golvet? Byggservice3 erbjuder dig som är privatperson eller företagare en kostnadsfri konsultation smidigt via telefon. Vi utför Golvslipningar i hela Stockholmsområdet med stor framgång. Vi har flera års erfarenhet utav detta hantverk.

Hårdvaxolja, lack, olja eller lasyr? Vi har flera års erfarenhet som garanterar ett väldigt bra slutresultat. Vår erfarenhet har även gett oss ett öga för det inredningsmässiga. Det hjälper dig som kund att matcha golvet med den övriga inredningen. Byggservice3 erbjuder golvslipning av
alla typer av parkett och trägolv. 

Vi slipar alla sorters golv

SLIPAD-TRÄGOLV-BYGGSERVICE3 AB

För att slipa ett golv med riktigt bra resultat krävs både erfarenhet och kunskap. Med ett bristfälligt handlag eller mindre lämpligt maskinval, riskerar man att slita onödigt mycket på ytan eller skada golvet ytterligare. 

Efter golvslipningen är det viktigt att golven ytbehandlas för att få en tåligare och mer hållbar slityta. Där finns enorma valmöjligheter när det gäller färg och nyanser. Vi hjälper dig även att välja den färg som passar ditt golv bäst.

SLIPAD-TRÄGOLV-BYGGSERVICE3 AB
RÖD-BILD-MED-STORT-FRÅGETECKEN

Frågor och svar på vanligt förekommande frågor

Det finns ingen enhetlig taxa för golvslipning per kvadratmeter. Priset beror på var i landet man bor och vilket typ av golv som ska slipas. Det kan kosta allt från 200-400 kronor per kvadratmeter för slipning av golv. Enklare slipning  har ett lägre pris.

Ja, de allra flesta. I alla fall när det gäller trägolv, oavsett vilken typ av trägolv det rör sig om. Plastgolv går dock inte att slipa. Vill man ha ett nytt plastgolv måste man lägga ett nytt. Det samma gäller trägolv som är för allt slitna.

För att minska behovet av att slipa golvet ofta bör du hålla efter golvet. Moppa och dammsug, samt se till att golvet inte repas av möbler och dylikt. Det finns ingen exakt regel för hur ofta man ska slipa golv. Allt beror på vilket golv det handlar om.

Ja, du kan slipa altangolv. Det är ett mycket bra sätt att fräscha upp din altan på. En liten altan kan man slipa Resultatet blir dock bättre genom att anlita en golvslipare, som kan slipa altangolvet med en riktig slipmaskin.

Det är inte så dyrt att slipa en altan. En altan som är nedgången och sliten kan i praktiken bli som helt ny med en ordentlig slipning. Dessvärre går det inte att ge ett uppskattat pris på att slipa en altan. Altaner kan vara väldigt olika till sin karaktär.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy